Tineri și neliniștiți – au urcat la volan fără să aibă permis

Pe DJ 108E în localitatea Pribileşti, poliţiştii din Şomcuta Mare au observat ieri că un autoturism a întors la vederea maşinii de poliţie şi s-a îndepărtat cu viteză. Cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia pe o distanţă de aproximativ 1 km, însă conducătorul auto nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea până în curtea unei ferme de vite. Aici a fost oprit şi identificat de poliţişti, ocazie cu care s-a constatat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Este vorba de un tânăr de 21 de ani din comuna Băseşti care va fi acum cercetat pentru conducere fără permis.

Şi la Borşa, poliţiştii care au oprit pentru control un autoturism au constatat că la volan se află un tânăr de 23 de ani figurează în baza de date cu permisul de conducere reținut din data de  21 iulie. Şi pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Pe strada Rapsodiei din municipiul Baia Mare, o tânără de 24 de ani care nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele a acroşat un  autoturism parcat regulamentar. Verificările efectuate de poliţişti au relevat că tânăra nu figurează ca posesoare de  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Mai mult, pe locul din dreapta în autoturism se afla proprietarul acestuia care va fi cercetat pentru încredinţarea autovehiculului unei persoane fără permis.

Foto: arhiva

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.