Tineretul Naţional Liberal, din Baia Mare, organizează în Parcul Mara acţiunea „Să zâmbim împreună”, de Ziua Copilului

Tineretul Naţional Liberal, din Baia Mare, organizează în Parcul Mara acţiunea „Să zâmbim împreună”, de Ziua Copilului

Ziua de 1 iunie este un prilej pentru a serba copilăria, poate cea mai frumoasă etapă din viaţa omului, căci, aşa cum spunea marele nostru povestitor Ion Creangă,  „ea singură este veselă şi nevinovată”.
     Cu această ocazie, Tineretul Naţional Liberal, din Baia Mare, organizează în Parcul Mara acţiunea „Să zâmbim împreună”,  acţiune prin care doreşte să sărbătorească 25 de copii care provin din familii cu diferite probleme sociale, şi a căror copilărie este umbrită de necazurile vieţii. Prin surprizele pregătite pentru aceştia organizatorii doresc să le readucă zâmbetul pe faţă, dar şi să demonstreze că PNL, recunoscut ca fiind un partid elitist, îşi îndreaptă atenţia şi înspre cei săraci care locuiesc „în blocurile gri.”
             Activităţile propuse de tineretul liberal sunt următoarele: desfăşurarea unor jocuri distractive şi de socializare în aer liber, concurs de desene pe asfalt, organizarea unui picnic cu pizza, dulciuri, băuturi răcoritoare şi vizionarea unei piese de teatru de păpuşi în aer liber.
             La piesa de teatru pe lângă cei 25 de copii din familii nevoiaşe vor participa, la invitaţia tineretului liberal, câteva grupe de preşcolari şi şcolari băimăreni. Piesa “GALOŞUL FERMECAT” este interpretată de către Teatrul Municipal Baia Mare. Copiii care vor participa la piesa de teatru vor primi bomboane şi baloane.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.