Timp de trei zile unităţile de învăţămant îşi vor prezenta ofertele pentru anul şcolar 2011-2012

Timp de trei zile unităţile de învăţămant îşi vor prezenta ofertele pentru anul şcolar 2011-2012

Incepand de azi 25 mai, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures organizeaza Targul Ofertelor Educationale. Manifestarea se adreseaza absolventilor clasei a VIII-a, iar timp de trei zile unitatile de invatamant isi vor prezenta ofertele pentru anul scolar 2011-2012. In Sighetul Marmatiei ofertele educationale vor fi prezentate maine la Colegiul National Dragos Voda.
Deschiderea festiva a targului a avut loc la Centrul de Instruire si Marketing al Camerei de Comert si Industrie Maramures incepand cu ora 11.00. Timp de trei zile unitatile de invatamant isi vor prezenta ofertele pentru anul scolar 2011-2012.
Unitatile de invatamant liceal din zona Maramuresului istoric isi vor prezenta ofertele educationale pentru anul de invatamant  2011-2012 maine la Colegiul National Dragos Voda. Astfel, elevii de gimnaziu vor putea observa tot ce ofera invatamantul liceal, desi unii dintre ei au ales deja atat profilul cat si liceul in care doresc sa-si continue studiile.
Editia din acest an a fost gandita sa aduca un plus de informatii si beneficii elevilor, parintilor, dar si profesorilor, cuprinzand toate datele necesare unei alegeri educationale potrivite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.