Ţigări de contrabandă trecute peste râul Tisa

Ţigări de contrabandă trecute peste râul Tisa

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut un cetăţean ucrainean în timp ce încerca să introducă ilegal în ţară peste 5.500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.   În data de 03.08.a.c., în jurul orei 04.00, o patrula a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat trei persoane care treceau înot apa râului Tisa, din Ucraina în România, transportând mai multe colete voluminoase.
 Ajunşi pe malul românesc, poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi reţinerea bărbaţilor find reţinută şi imobilizată o persoană, Gheorghe P., de 22 ani, cetăţean ucrainean.
 Celelalte două persoane au sărit în apă şi s-au retras pe teritoriul ucrainean.
 Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului.
 La cercetarea terenului au fost descoperite 9 colete ce conţineau 5.580 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 51.000 lei, intreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.
Persoana reţinută este cercetată de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.
 Cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi a identificării tuturor persoanelor implicate.
 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.