Video|Tigări de contrabandă de a proape jumătate de milion de lei confiscate. S-au tras și focuri de armă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, la sfârșitul sptămânii trecute, țigări de contrabandă în valoare de aproape jumătate de milion de ei. Într-un caz s-au tras și focuri de avertisment.

Lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – ITPF Sighetu Marmației au observat mai mulți bărbați care transportau în spate, la graniță, mai multe colete voluminoase. S-a acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit. Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor prin voce, polițiștii de frontieră au tras două focuri de avertisment, însă nici de această dată nu s-au oprit. La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu 36.990 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

În cadrul aceleiași acțiuni, un alt echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Brodina a descoperit, ascunse sub un podeț, mai multe baxuri, conținând 2.990 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Și în acest caz cercetările continuă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.