Termen limită pentru raportările medicilor de familie

Termen limită pentru raportările medicilor de familie
In aceasta luna pentru prima data toti medicii de familie au avut obligatia transmiterii on-line a raportarilor privind activitatea curenta la nivelul cabinetelor medicale de medicina de familie.
Au existat temeri din partea medicilor de familie ca aceste raportari ar putea creea disfunctionalitati, astfel ca raportarea activitatii pentru aceasta luna nu s-ar fi putut efectua in conditii optime. Acest lucru ar fi dus la imposibilitatea decontarii serviciilor pentru luna de referinta. Cu toate acestea, marea majoritate a medicilor de familie din judet au raportat deja activitatea cabinetelor, atat in privinta consultatiilor, cat si a biletelor de trimitere si a retetelor eliberate.
Medicii de familie au avut timp sa transmita on-line aceste date, pana astazi 12 iulie. Reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate au declarat ca vor comunica datele cu privire la semestrul II Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pana cel tarziu vineri 15 iulie, pentru a putea fi stabilita astfel valoarea definitiva a punctului per capita si per serviciu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.