Cardurile Maramures Pass, la mare căutare

Cardurile Maramures Pass, la mare căutare
Cardurile Maramures Pass sunt tot mai cautate de catre romani. Pana la aceasta data, dintr-un total de 1.000 de carduri au fost repartizate un numar de peste 500. Exista doua posibilitati de a intra in posesia acestora, fie direct de la biroul MaramuresInfo Turism, fie prin posta.
Reprezentantii MaramuresInfoTurism, au declarat ca MaramuresPass, devine din ce in ce mai atractiv pentru cei care doresc sa+si petreaca timpul liber la pensiunile din judet. 
Cardurile au fost oferite atat agentiilor de turism cat si persoanelor fizice care se arata interesate de judetul nostru. Cardul Maramures Pass intra intr-un program care a fost lansat anul trecut si se adreseaza turistilor aflati in vizita in Maramures si poate fi folosit  pentru a beneficia de preturi preferentiale la serviciile turistice. 
Maramures Pass include un numar de 43 de obiective turistice, pensiuni si hoteluri, localuri, agentii de rent-a-car si rent-a-bike, magazine cu echipament outdoor din judetul Maramures, care vor acorda reduceri de pret cuprinse intre 5% si 50% turistilor posesori ai cardului Maramures Pass. Aceste reduceri sunt de trei tipuri, individual, pe familii si pe grup.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.