Tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat

Tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei au reținut doi cetățeni algerieni care au încercat să iasă ilegal din România, pe frontiera verde, pentru a ajunge în Germania.

Joi, 25 august a.c.,polițiștii de frontieră careieni au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale. În cadrul acțiunii, în jurul orei 15.30, lucrătorii noștri au depistat și reținut, la aproximativ 4000 metri de linia de frontieră, pe direcția localității Urziceni Pădure, două persoane care se îndreptau spre linia de frontieră româno-maghiară. Polițiștii de frontieră au legitimat persoanele și au constatat că sunt doi cetățeni algerieni, cu vârste de 24 respectiv 28 de ani. Cei doi au fost conduși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Carei pentru cercetări. 
Aceștia au declarat că au ajuns în localitatea Carei cu trenul și, pentru că nu posedă documente valabile de călătorie, au intenționat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge în Germania. 
Cei doi cetățeni algerieni sunt cercetați pentru tentativă de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.