Video|Tenismena Carmen Truș nu renunță la antrenamente nici măcar în vacanță

După un an de antrenamente și de competiții, tenismena Carmen Truș s-a întors la Sighet. Aceasta recunoaște că vine cu drag de fiecare dată în orașul în care s-a format și a profitat de timpul petrecut în țară ca să se relaxeze.

Fosta componentă a Clubului Sportiv Școlar Sighet a venit acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familia, însă tenismena nu a renunțat la antrenamente nici măcar în vacanță.

”De când sunt acasă nu mi-am încetat activitatea pe care o fac, asta înseamnă antrenament, pregătire fizică, încerc să mă mențin pentru că mă întorc înapoi în sezon, începe școala, încep antrenamentele și avem primul turneu săptămâna viitoare, deci nu pot să las antrenamentele, las o zi, dar apoi parcă, totuși, corpul mă cheamă la antrenamente. Sunt tot timpul foarte prinsă în diverse activități, de asta când vin aici mă relaxez, merg pe dealuri, îmi place să văd munții de aici, mă încarcă cu o energie pozitivă pentru că știu că mă întorc înapoi și am nevoie de asta. Anul 2018 a fost unul foarte plin pentru mine cu foarte multe suișuri și coborâșuri, turneele pe care le-am avut au fost în zona noastră, am călătorit peste tot, am avut niște meciuri pe care încă le am în inimă. Am învățat foarte multe și a fost un an bun”, a spus Carmen Truș.

Sigheteanca a vorbit și despre noua generație de tenismeni. Aceasta a mărturisit că este impresionată de potențialul care este în Sighet, însă le-a dat și un sfat celor care doresc să îi calce pe urme.

”Pot să spun că aici la Sighet copiii sunt muncitori, de când am venit acasă mă bucur să îi văd, de fiecare dată când revin acasă mă roagă să le dau un sfat. Le spun atât, muncește și să ai pasiunea aceia în fiecare zi pentru că altfel nu se poate, nu se poate totul peste noapte, nu se poate cu noroc, norocul ni-l facem noi”, a adăugat tenismena Carmen Truș.

Datorită perfoarmanțelor pe care le-a obținut, Carmen Truș a devenit un exemplu pentru sportivii care practică tenisul la Clubul din Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.