Video|”Pe mine, mie… redă-mă”, la Sighet

Spectacolul ”Pe mine, mie… redă-mă” al Teatrului Independent Ararat va fi pus în scenă mâine, la trei licee din Sighetu Marmației, pentru a marca Ziua Națională a Culturii.

Teatrul Ararat, primul și singurul teatru particular din Maramureș, a început anul 2019 în forță. Săptămâna aceasta este una specială, plină de evenimente, în care românii sărbătoresc Ziua Națională a Culturii, care coincide cu ziua nașterii poetului Mihai Eminescu. Teatrul Ararat are un spectacol pe versurile marelui poet Mihai Eminescu ”Pe mine, mie … redă-mă”. Acesta se va juca de mai multe ori în această săptămână de sărbătoare a culturii românești, iar mâine, va fi prezentat elevilor din Sighetu Marmației.

”Vom merge și îl vom sărbători pe Eminescu în orașul Sighet. Acolo este un grup de oameni frumoși, inimoși, care își dorește să aibă spectacole de bună calitate, care își dorește să aibă parte de lucruri frumoase. Este vorba de directori ai liceelor din Sighet: Colegiul ”Dragoș Vodă” – Vasile Mih, șefa catedrei de română – Dana Andrasciuc, Simona Nodiș – consilier educativ; Liceul Pedagogic cu Claudiu Chindriș director, cu doamna Odarca Bout, șefa catedrei de Română, Mitică Rus, consilier educativ; apoi Liceul Marmația cu Adriana Vescan, cu Mirela Hriț, cu doamna Vraja, cu oameni frumoși care ajută să se întâmple spectacole frumoase acolo, Liceul Forestier cu Ioana Ștețco și alte licee pe care le vom aborda și la care vom juca spectacolele teatrului în anul care vine. Începutul este acest spectacol Eminescu pe care îl vom juca în 3 locații, la 3 ore diferite în aceeași zi, în Sighet și probabil că vom avea și în ziua următoare spectacole pentru alte școli și licee”, declară directorul Teatrului Independent Ararat, Claudiu Pintican.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.