Targu Lapus: Pichetul de Pompieri are un nou comandant

Targu Lapus: Pichetul de Pompieri are un nou comandant

Pichetul de Pompieri Targu Lapus are un nou comandant. Este vorba despre lt. Radu Bodea, cel care a promovat examenul desfasurat vineri, 1 iulie, la sediul I.S.U. Maramures.

Proaspatul comandant a fost felicitat de col. Ion Pop, inspectorul sef al I.S.U. Maramures, care a tinut sa-i reaminteasca lt. Radu Bodea ca noul sau post este unul de mare raspundere, care presupune implicare permanenta, multa munca si o colaborare stransa cu reprezentantii institutiilor si comunitatilor locale din raionul de interventie.

Numirea lt. Radu Bodea face parte din politica pusa in practica de conducerea I.S.U, de promovare in functii de raspundere a cadrelor tinere. Proaspatul comandant al Pichetului de Pompieri Targu Lapus s-a nascut in 23.09.1984, in Targu Lapus, a urmat cursurile Scolii generale din Suciu de Sus, in perioada 1991-1999, apoi Liceul Teoretic "Petru Rares" din Targu Lapus intre 1999-2003. In 2003 a fost admis la Facultatea de Pompieri a Academiei de Politie "Al. I. Cuza" din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 2008. Din 15.07.2008, lt. Bodea a fost incadrat la I.S.U. Maramures unde a ocupat mai multe functii, printre care ofiter III la Garda de Interventie Somcuta Mare, ofiter I la Serviciul Logistic al I.S.U. si ofiter I in cadrul Inspectiei de Prevenire. 

Raionul de interventie al Pichetului de Pompieri Targu Lapus include orasul Targu Lapus, cu cele 13 sate apartinatoare, precum si 8 comune cu aproape 12.000 de gospodarii si peste 34.000 de locuitori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.