Baia Mare: Provocare pentru amatorii de fotografie

Baia Mare: Provocare pentru amatorii de fotografie

Provocare pentru baimarenii pasionati de fotografie. In aceasta vara, Asociatia "Voluntari pentru Viitor" (2V) propune baimarenilor sa se alature proiectului "Baia Mare – dincolo de obiectiv". In cadrul acestui demers vor fi realizate o serie de workshopuri centrate pe arta fotografica, vor fi fotografiate cele mai interesante locuri din Baia Mare iar finalizarea proiectului se va incheia cu vernisarea unei expozitii la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu".

"Proiectul nu se termina aici, deoarece intentionam sa daruim ceva inapoi orasului. De aceea, produsul final va consta intr-un numar de o suta de albume si calendare care vor infatisa municipiul asa cum il vedem noi, tinerii", spun organizatorii.

Workshopurile incep in data de 11 iulie si se vor desfasura pe parcursul a doua saptamani. "Vom invata multe despre arta fotografica si vor organiza o serie de iesiri alocate activitatilor practice in cadrul carora vom fotografia tot ceea ce vom gasi inedit in si despre Baia Mare. Bineinteles, vom avea timp si pentru relaxare. Majoritatea activitatilor se vor desfasura dupa-amiaza, ca sa putem participa cat mai multi tineri la acestea", mai precizeaza organizatorii.

Cei care doresc sa participe la acest proiect trebuie sa trimita 20 de fotografii si un CV de tip Europass pe adresa info@2ve.ro. Fotografiile trebuie sa aiba latura de minimum 1500 de pixeli. Ultima zi pentru inscrieri este data de 8 iulie. Toti cei care vor fi acceptati vor fi contactati in 9 iulie. Numarul total de persoane admise este de 20. Mai multe informatii puteti obtine scriind la adresa info@2ve.ro sau telefonand la 0740.276.822 (persoana de contact Lucretiu).

Proiectul "Baia Mare – dincolo de obiectiv" este finantat de catre Consiliul Local si Primaria Baia Mare, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineter prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Maramures precum si de catre Clubul Rotary Baia Mare 2005. Partenerii proiectului sunt: Rotaract Team Baia Mare, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare si Universitatea de Nord Baia Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.