Tarabele din Piaţa Agroalimentară din Sighet provoacă nemulţumiri în rândul comercianţilor

Tarabele din Piaţa Agroalimentară din Sighet provoacă nemulţumiri în rândul comercianţilor

Tarabele din piata agroalimentara sigheteana continua sa provoace nemultumiri in randul comerciantilor. Astazi s-a suparat un producator autohton care sustine ca administratorul pietei nu ii permite sa acopere cu o umbrela taraba pe care isi expune produsele.
Batranul sustine ca este nevoit zi de zi sa arunce la gunoi mare parte a marfii, deoarece expuse toata ziua la soare, legumele se deterioreaza. Batranul este convins ca administratorul  pietei vrea sa il elimine din sistem, pentru ca nu i se pare corect sa intampine astfel de probleme, avand in vedere ca are un contract de inchiriere legal cu administratia pietei si este la zi cu plata chiriei.
Pe de alta parte, Virgil Codrea, administratorul pietei, sustine ca nu face altceva decat sa aplice legea. El vrea doar ca piata de alimente din Sighetu Marmatiei sa ajunga la standarde europene, iar o piata europeana are tarabe si pe margine, nu doar in centrul aleii.
Cu siguranta taranului roman ii trebuie ceva timp sa se obisnuiasca cu “standardele europene”. Multi isi pun insa intrebarea: oare de ce, de pe urma tuturor masurilor de “europenizare”, au de suferit intotdeauna doar cei care produc si nu si cei care doar comercializeaza?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.