VIDEO | Tânăra gravidă, infectată cu Covid-19 din Șomcuta Mare, învinsă de noul coronavirus

Din păcate, tânăra gravidă din Şomcuta Mare care a fost internată la Spitalul TBC din Baia Mare la începutul lunii, a pierdut lupta cu noul coronavirus.  Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramureș transmite condoleanțe familiei îndoliate și spune că s-au depus toate eforturile pentru a salva viața pacientei, respective a fătului. 

Însărcinată în cinci luni, tânăra maramureșeancă s-a luptat cu noul virus. Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Rusdea din Baia Mare, au depus toate eforturile pentru a câștiga această luptă, însă eforturile au fost în zadar.

”Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta este abilitat sa va comunice, referitor la persoana insarcinata si decedata, confirmata cu COVID-19, ca s-au respectat protocoalele prevazute la nivel national. Personalul medical de la spitalul suport a facut tot ceea este posibil din punct de vedere medical și uman pentru a salva viata pacientei, respectiv a fatului. Aceasta a avut o perioada in care starea de sanatate s-a imbunatatit, insa, ulterior, s-a agravat si a decedat. Este o drama si suntem cu totii toti marcati de decesul pacientei insarcinate. Transmitem sincere condoleante familiei indoliate!”, transmit cei de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.