Sute de amenzi date și zeci de infracțiuni constatate într-o săptămână

În perioada 27 decembrie – 2 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate mai multe acțiuni și s-a intervenit la 167 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

În urma activităților desfăşurate au fost identificate opt persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, au fost găsite patru autoturisme reclamate ca fiind furate, au fost identificate patru persoane dispărute şi un urmărit naţional. De asemenea au fost constatate şase infracţiuni de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice, trei de contrabandă cu tutun şi două infracţiuni silvice.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 12 infracțiuni. Au fost reținute 49 de permise de conducere și au fost retrase şapte certificate de înmatriculare. Totodată, poliţiştii rutieri au intervenit în această perioadă la 12 accidente de circulaţie produse pe raza judeţului, în urma cărora două persoane au murit iar 11 au fost rănite.

Pentru neregulile constatate în această perioadă, polițiștii au aplicat 577 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.