SURPRIZĂ: Florin Andreicuț, decanul Baroului Maramureș, a dăruit o minge semnată de jucătorii de la  Real Madrid echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare

Jucătoarele de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare au avut parte de o surpriză, pe lângă flori, felicitări și scorul favorabil. Decanul Baroului din Maramureș, avocat Florin Andreicuț, le-a înmânat o minge cu semnăturile jucătorilor de la echipa Real Madrid, în semn de apreciere și de  susținere a fotbalului feminin.

“Pe lângă avocatură am devenit vicepreședinte al Partidului Liberal din Maramureș, mă bucur foarte mult că am fost primit în rândul organizației județene și deoarece  ieri , 8 martie, nu am putut să fiu alături de colegii mei pentru a înmâna flori , doamnelor și domnișoarelor din municipiu, azi,  am dorit să fiu alături de  echipa de ACS Fotbal Feminin Baia Mare, ținând cont că desfășoară un meci în cadrul campionatului,  pentru a le dărui o minge semnată de jucătorii de la Real Madrid.

Avem ce învăța de la echipa Real Madrid, e o echipă cu o gândire pozitivă, iar suflul acestei echipe mari doresc să-l aduc și echipei din Baia Mare”, a transmis Florin Andreicuț, decanul Baroului Maramureș.

Sâmbătă, 9 martie, a avut loc meciul feminin din Liga 2  disputat de către  ACS Fotbal Feminin Baia Mare cu ACS Campionii Fotbal Club Argeş, 5-1.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.