SURPRIZĂ: A vrut să-și impresioneze soția, dar a fost întrerupt de jandarmi

Duminică, puțin după miezul nopții, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Baia Mare a dorit să-i facă o surpriză mai puțin obișnuită soției sale de ziua ei.
S-a poziționat într-un sens giratoriu apropiat de zona în care locuiește, și-a chemat câțiva prieteni care să îl susțină, după care a început să proiecteze artificii spre încântarea doamnei care privea spectacolul de la balcon. Doar că momentul artistic nu a durat prea mult deoarece jandarmii aflați în patrulare în zona respectivă au intervenit și au oprit momentul, solicitând bărbatului să-și decline identitatea.

La fața locului au fost identificate două baterii de artificii inscripționate, ambele din categoria F2 de articole pirotehnice. Persoana a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Baia Mare unde au fost predate și materialele pirotehnice urmând a se derula procedurile legale care se impun.
Jandarmii maramureșeni reamintesc cetățenilor că, potrivit legii nr.126/1995 privind regimul materialelor explozive, ,,producerea, experimentarea, prelucrarea, deținerea, transportul, folosirea sau orice altă operațiune cu materiale explozive, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.”

Jandarmii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale și să evite folosirea materialelor explozive pentru a nu își pune în pericol siguranța proprie sau pe a celorlalți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.