Surprinşi de jandarmi furând conducte

Surprinşi de jandarmi furând conducte
Miercuri 13 iulie a.c., în jurul orei 12:30, la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş, s-a primit o sesizare din partea  personalului unei firme de pază, referitoare la faptul că trei persoane  sustrag bucăţi de conductă din oţel. Echipa operativă de jandarmerie care s-a deplasat la faţa locului, i-a identificat pe Paul S. de 19 ani, Ioan C. de 22 ani şi Florin V. de 33 ani, toţi din localitate, ca fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În jurul orei 12:00, aceştia s-au deplasat la locul unde era depozitată ţeava din oţel, din care urma să fie construită conducta care transporta sterilul de la Flotaţia Centrală la sediul unei societăţi comerciale, de unde au luat 5 bucăţi de ţeavă pe care o încarcă într-o maşină, cu scopul  de a o comercializa ulterior, pentru a face rost de bani,  însă aceştia au fost surprinşi de către jandarmi.
Prejudiciul cauzat în sumă de 15199,20 lei, a fost recuperat şi predat pe bază de dovadă reprezentantului societăţii. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.