VIDEO | Știința Explorări se pregătește pentru noul sezon

Știința Explorări se pregătește pentru noul sezon. Echipei i s-au alăturat craiovenii Eduard Catrina,  fost component al echipei naționale de juniori a României și Cristian Badea și Adrian Săvoiu

Eduard Catrina va juca în următoarele două sezoane la Știința Explorări. Voleibalistul venit de la Universitatea Cluj-Napoca este născut în Craiova, în 2 iulie 1997, are 1,94m înălțime și joacă pe postul de ridicător. A făcut junioratul la CN “Nicolae Titulescu” Craiova, iar ca senior a jucat la Unirea Dej și Universitatea Cluj-Napoca. Alți doi tineri craioveni s-au alăturat lotului echipei Știința Explorări. Cristian Badea, născut în 7.06.2001, trăgător secund, 1,97 m înălțime, și Adrian Săvoiu născut în 20.05.2003, libero, 1,77 m, au semnat contracte pe trei și respectiv patru sezoane.
Cei doi au evoluat până acum la echipa de juniori a Colegiului Național „Nicolae Titulescu” Craiova, sub comanda antrenorului Daniel Săvoiu.
De-a lungul anilor, Cristian Badea și Adrian Săvoiu au obținut medalii naționale la diferite categorii de vârstă și au fost jucători de bază în reprezentativele de juniori ale României.

Pentru a-și definitiva lotul pentru campionatul următor, Știința Explorări mai dorește să transfere un trăgător secund și un trăgător universal.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.