Starea drumurilor în județ

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Marea majoritate a sectoarelor de drumuri nationale au carosabilul curat si umed. Sunt sectoare de drumuri in zona de munte unde partea carosabila este curata si uscata. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu patru utilaje si au imprastiat sapte tone de material antiderapant pe DN18.

Carosabilul sectoarelor de drumuri judete este curat si uscat. Sunt sectoare cu partea carosabila curata si partial umeda. Angajatii SC Drumuri si Poduri SA au actionat cu un utilaj si au raspandit sase tone de material antiderapant pentru prevenirea si combaterea poleiului in zona Cavnic. Cerul este variabil. Vizibilitatea in trafic este buna. Izolat in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vantul sufla slab, cu intensificari temporare in zona inalta de munte de pana la 15 km/h. Stratul de zapada masura pana la 60 cm la statia meteo Iezer. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost in scadere. Exploatarea acumularii hidtrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Temperatura aerului inregistreaza urmatoarele valori: -9 grade la statia meteo Iezer, -6 grade la Targu Lapus, -4 grade in Pasul Prislop, -3 grade la Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag, -2 grade in Baia Mare, -1 grad la Cavnic si in Pasul Gutai, 0 grade la Borsa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.