Starea drumurilor în județ

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Sectoarele de drumuri nationale au partea carosabila curata si umeda. Sunt tronsoane de drumuri unde pe partea carosabila se gaseste depusa partial zapada/zapada framantata, datorită precipitatiilor sub forma de lapovita si ninsoare cazute in ultimele ore.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 26 utilaje si au imprastiat 220 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si umed. Angajatii SC Drumuri si Poduri au actionat cu 36 de utilaje si au raspandit 692 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit. Ninge slab in judet. Vizibilitatea in trafic este buna. Izolat, in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vantul sufla slab, la moderat cu intensificari temporare. Stratul de zapada masura 40 cm la Iezer, 8 cm la Ocna Sugatag, 6 cm la Cavnic, Valea Viseului si Mara, 5 cm la Ulmeni, 4 cm la Targu Lapus, Stramtura, Vadu Izei, Baia Sprie si Baia Mare, 2 cm la Sighetu Marmatiei.

CJSU recomanda conducatorilor auto sa conduca preventiv, sa isi adapteze viteza la conditiile de trafic si cele meteorologice, sa pastreze o distanta de siguranta fata de ceilalti participanti la trafic, sa evite depasirile si sa aiba vehiculele echipate corespunzator cu anvelope de iarna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.