Standuri cu mărțișoare Esperando

Începând de luni, 27 februarie, până miercuri, 1 martie, Asociația Esperando va fi prezentă la târgurile de mărțișor din Baia Mare Value Centre și VIVO Baia Mare.

În aceste zile, de la ora 9:00, sunt așteptați în cele două locații pe toți cei care doresc să ne vadă munca și să cumpere  mărțișoare speciale.

Aceste simboluri ale primăverii sunt realizate și ambalate cu participarea persoanelor cu dizabilități, pentru a fi comercializate ca o modalitate de susținere a activităților de recuperare din Centrul Esperando.

Deşi sumele provenite în urma acestei acţinui sunt modice, ele contează foarte mult pentru o organizaţie care trebuie să găsească surse pentru finanţarea activităţilor sale zilnice.

”Avem marţişoare unicat – din porţelan, lemn, mărgele, realizate cu mare bucurie și dăriuire, iar cei care le vor achiziționa de la noi, nu doar că vor face un gest frumos pentru cele cărora le vor dărui, ci și pentru persoanele cu dizabilități de la Esperando”, a declarat Andrada Crăciun, președinte.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.