Sportivi sigheteni medaliaţi cu aur la Campionatul Naţional de Şah

Sportivi sigheteni medaliaţi cu aur la Campionatul Naţional de Şah

 In perioada 24-31 iulie 2011  au  avut loc la Iasi Campionatele Nationale la Sah pentru Echipele de juniori si tineret (8-20 ani), manifestare  sportiva organizata de Federatia Romana de Sah si Asociatia Judeteana de Sah Iasi.  Concursul a reunit peste 300 de sportivi de la 33 de cluburi din toata tara. Sighetul a fost reprezentat de membrii Clubului “Tisa", care nu ne-au dezamagit nici de aceasta data, reusind  sa se intoarca acasa cu 3 medalii de aur, performanta fara precedent in judetul nostru, dupa cum sustine antrenorul  clubului de Sah “Tisa” Sighetu Marmatiei, Dombei Rudolf. 
 Eleva Andra Campean,  in varsta de 12 ani, a reusit performanta de a castiga doua medalii de aur. Aceasta a obtinut  locul I cu echipa Partyum Margita atat la categoria Sah clasic, Fete-12 ani, cat si la categoria Sah rapid Fete-12 ani.
  La categoria de varsta Baieti 10 ani-Sah clasic, concurenta a fost acerba. 18 echipe s-au confruntat pentru primele locuri, iar elevul Colegiului National Dragos Voda, Codrin Cotîrlan a reusit, alaturi de colegii sai din echipa Logismart Sibiu, sa obtina locul I . 
Antrenorul Dombei Rudolf sustine ca pentru a obtine rezultate fruntase este nevoie de talent , dar in primul rand este nevoie de seriozitate si multe ore de  munca si antrenament.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.