Sighet: Lovit de o betoniera pe strada Lucian Blaga, un sighetean de 58 de ani a ajuns la spital

Sighet: Lovit de o betoniera pe strada Lucian Blaga, un sighetean de 58 de ani a ajuns la spital

Astazi, 3 august, pe strada Lucian Blaga din Sighetu Marmatiei a avut loc un accident in care a fost implicat un biciclist de 58 de ani.  Barbatul se deplasa pe langa bicicleta cand a fost agatat de o autobetoniera care s-a angajat in depasirea unui camion.  In urma accidentului, barbatul a ajuns la spital cu leziuni osoase la nivelul gleznei drepte.
La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD care  a transportat victima la Spital. Medicul de garda, Marina Anca, medic specialist in cadrul Serviciului Primiri Urgente Sighet, ne-a declarat ca victima a fost adusa cu leziuni osoase la nivelul gleznei drepte. Pacientul va necesita o interventie chirurgicala si zile de repaus si spitalizare
Soferul care a provocat accidentul sustine ca victima s-a speriat in momentul in care a trecut cu utilajul pe langa el si s-a dezechilibrat.
Persoanelor implicate in accident li s-au recoltat probe biologie in vederea stabilirii alcoolemiei.  Agentul sef principal  din cadrul Politiei Rutiere Sighet, Ulici Ioan, ne-a declarat ca soferului i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. De asemenea, deoarece soferul nu a putut prezenta actele autobetonierei, se efectueaza cercetari  pentru verificarea legalitatii, atat a vehiculului cat si a categoriei de permis necesara pentru conducerea unui asttfel de utilaj.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.