VIDEO | SPORT: Un colos în tabăra zimbrilor

CSM Știința Baia Mare a reușit să aducă în echipă un nou jucător valoros, este vorba despre jucătorului din linia a doua Ștefan Răzvan Iancu. Născut la Bârlad pe data de 1 iulie 1998, jucătorul moldav are un fizic impunător, 2,05 m înălțime și 128 kg.

Ștefan Răzvan Iancu a început rugby-ul la vârsta de 15 ani, grație unui prieten care i-a canalizat atenția spre Clubul Sportiv Școlar Bârlad, club pentru care a evoluat sub comanda lui Iulian Eftimie în perioada 2013-2015. În urmă cu cinci ani a pășit pentru prima oară la un club din nordul țării, fiind cooptat de Răzvan Popovici – Mircea Taloș în lotul echipei C.S.S.2 Baia Mare. În cei doi ani petrecuți la Baia Mare, Ștefan a reușit să își adjudece toate trofeele puse în joc la nivelul rugby-ului juvenil, campionatul – cupa atât cu echipa de rugby 10 cât și cu cea de rugby 15.
Același fin tehnician Eugen Apjok reușește să îl coopteze în lotul revelației rugby-ului românesc, C.S.M.București, club cu care între 2017-2019, izbutește să obțină două Cupe ale României plus o Cupă a Regelui 2018.

Din toamna lui 2019 și până în prezent colosul de 2,05 metri, a îmbrăcat tricoul echipei Sport Club Municipal Gloria Buzău, echipă condusă de Constantin Merșoiu. Până la această vârstă a reușit să obțină o convocare la naționala de seniori, fiind un jucător de bază la naționalele de Under 17, 18, 20 și 23 de ani. Cu naționala de Under 20 a fost prezent la două turnee finale ale Campionatului European ambele găzduite de Portugalia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.