SPORT: Fotbalul sighetean s-a îmbogățit cu o echipă formată din copii ambițioși și talentați, AFC Viitorul Sighet

SPORT: Fotbalul sighetean s-a îmbogățit cu o echipă formată din copii ambițioși și talentați, AFC Viitorul Sighet

 Fotbalul sighetean s-a îmbogățit cu o echipă formată din copii ambițioși și talentați. AFC Viitorul Sighet își propune ținte precise pentru viitor, sub deviza: respect, disciplină, sănătate. Clubul mizează pe talentul și perseverența copiilor, dar și pe îndrumarea antrenorilor, care își pun toată încrederea în juniori.

AFC Viitorul Sighet este un club nou de fotbal, care are la bază dorința de a duce fotbalul sighetean cât mai sus în clasamente. Acesta a debutat în primul an competițional cu dreptul, și a obținut o victorie, cu scorul de 3-2. 
„Deși am fost conduși la pauză cu scorul de 2-1, prin ambiție, dăruire și un joc bun prestat de copiii noștrii am reușit să întoarcem scorul și să câștigăm cu scorul de 3-2. Faptul că am reușit să revenim denotă că avem copii ambițioși, fără frică și cu dorință de a câștiga. Felicitări copiilor!”  a declarat, Ciprian Sima antrenor și membru fondator al AFC Viitorul Sighet.
Astăzi de la ora 18:00, juniorii de la AFC Viitorul Sighet îi înfruntă pe cei de la CS Minaur Baia Mare.
„ Meciul de azi va fi primul meci jucat acasa oficial, aștreptăm mulți părinți, așteptăm mulți copii. Să fie cât mai multă lume, vom crea atmosferă și sperăm că vom presta un joc bun”, a adăugat Ciprian Sima.
Copiii activează în campionatul Under 11, făcând parte din generația 2007-2008.
„Copii ambițioși, serioși, talentați, mulțumim și părinților pe această cale, că i-au îndrumat spre clubul nostru. Deși suntem un club nou înființat, suntem o asociație, avem ținte precise pentru viitor în vederea dezvoltării fotbalului în rândul copiilor din Sighetu Marmației și bazinul geografic al acestuia. Clubul organizează cursuri de inițiere, dezvoltare și perfercționare în fotbal și face eforturi pentru a pune la dispoziție preșcolarilor, școlarilor, condiții corespunzătoare de antrenament și prezentare la competiții oficiale și neoficiale. În scurta istorie a clubului, grupele de copii au participat la diferite competiții oficiale și neoficiale, în țară și în străinătate, unde am avut rezultate foarte bune. Clubul AFC Viitorul Sighet are ca țintă, pe plan îndelungat, dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor și a adolescenților. Vine în întâmpinearea copiilor care își doresc o activitate îndelungată, utilă, necesară, pentru a avea, menține și dezvolta o condiție fizică normală și sănătoasă”, spune Ciprian Sima.
Clubul AFC Viitorul Sighet are programate mai multe turnee pe viitor. 
„Viitoarele turnee, pentru că avem mai multe grupe de junori, vor fi undeva în luna noiembrie-decembrie, s-ar putea să fie în Ungaria, Debrecen, sau în Ucraina. Avem invitații în Croația, Austria, în fruncție de programul pe care îl vom avea ne vom prezenta la fiecare turneu”, adaugă Sima.
În luna mai, clubul AFC Viitorul Sighet a participat la un turneu internațional în Austria, unde copiii și-au pus la bătaie toată ambiția și talentul pentru a face o figură cât mai frumoasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.