Spectacole și pentru cei mici și pentru cei mari

Mâine, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși, cei mici au întâlnire cu Clovnii în vacanță, regia Ionel Tănasă și Iulian Bulancea, spectacol în care doi clovni colorați și simpatici vor împărtăși cu cei din public întâmplările și experiențele lor de o viață, presărate cu momente hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.

În distribuție: actorii Iulian Bulancea și Carmen Bulancea. Spectacolul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

Tot sâmbătă, dar de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de dans contemporan ”Placebo”, concept, coregrafie și light design Arcadie Rusu. Din distribuția spectacolului fac parte membrii Companiei de dans contemporan Ex-Centric Dance Team: Alex Macavei, Alina Coteț, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop, Raul Hotcaș, Roxana Florescu. Spectacolul durează 60 de minute, preț bilet 20 lei întreg și 10 lei cu reducere, pentru elevi, studenți, pensionari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.