Dan Ivan, USR: Azi primarii din A.Co.R. Maramureș au solicitat modificări legislative în ceea ce privește situația câinilor comunitari

USR continuă întâlnirile cu primarii din județul Maramureș. Azi primarii din A.Co.R. Maramureș au solicitat modificări legislative în ceea ce privește situația câinilor comunitari, autorizările SVSU și legea cadastrului.

Situația câinilor comunitari din comune este una gravă, legea există, însă aplicarea ei este deficitară. USR are amendamente pregătite pentru a ușura munca celor care se ocupă de gestionarea acestor animale.

SVSU, serviciul voluntar pentru situații de urgență, are nevoie de îmbunătățiri legislative conform declarațiilor primarilor din județ. Altfel se va ajunge la un blocaj în relația cu I.S.U. și cetățenii nu vor beneficia de ajutor de urgență atunci când e cazul.

Legea cadastrului va suporta și ea modificări în cel mai scurt timp, astfel că emiterea titlurilor de proprietate se va urgenta în beneficiul cetățenilor.
M-am bucurat că i-am informat pe primarii din județ despre amendamentele USR în ceea ce privește problemele semnalate și i-am asigurat din nou despre disponibilitatea mea de a-i ajuta prin pârghiile parlamentare, astfel ca legile să îi ajute pe cetățeni”, a declarat Dan Ivan, senator USR.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.