SPECIAL: Invitație din partea Poliției Municipale pentru sigheteni, de Ziua porților deschise

SPECIAL: Invitație din partea Poliției Municipale pentru sigheteni, de Ziua porților deschise

 Polițiștii sigheteni vor marca Ziua Poliției Române printr-o serie de activități. În data de 24 martie, începând cu ora 10:00, locuitorii din municipiu sunt așteptați să participe la Ziua Porților Deschise, organizată la sediul Poliției municipale. Doritorii vor putea vedea activități specifice poliției rutiere, de criminalistică, dar și de intervenție rapidă.

De-a lungul întregii săptămâni polițiștii au desfășurat mai multe activități premergătoare acestei sărbători. Deoarece elevii sigheteni sunt așteptați să participe la activitățile organizate cu ocazia acestui eveniment, polițiștii au fost prin toate instituțiile de învățământ din municipiu ca să prezinte un scurt istoric al Poliției Române și importanța acestei instituții.
 “Polițiștii de proximitate și polițiștii rutieri se deplasează în toate instituțiile de învățământ din Sighetu Marmației unde, cu ocazia activităților specifice prezintă un material informativ, un scurt istoric a semnificației Zilei Poliției și a importanței instituției poliției în Romania, cu această ocazie fiind lansate și invitații pentru a participa toți sighetenii, dar în special elevii la Ziua Porților deschise care va fi organizată cu ocazia Zilei Poliției Române, sărbătorită la sediul Poliției municipiului Sighetu Marmației în ziua de 24 martie de la ora 10:00 până la ora 14:00. Cu această ocazie o să fie prezentate activități specifice de poliție rutieră, de ordine publică, activitatea de criminalistică și activitatea de intervenție rapidă”, a arătat Gheorghe Botiș, şeful Poliţiei Municipale Sighet.
În activitățile dedicate Zilei Poliției vor fi implicați și copiii polițiștilor care vor avea ocazia să își prezinte lucrările literare realizate cu această ocazie.
De asemenea o să avem câteva momente festive prin care o să premiem câteva lucrări relizate de copiii polițiștilor cu tematica Copil de polițist, și o să fie o activitate de apreciere a activității celor mai buni polițiști pe compartimente de specialitate pentru anul 2015 și o să mai avem un moment festiv dedicat unui coleg care s-a pensionat recent”, a mai precizat şeful Poliţiei Municipale Sighet Gheorghe Botiș.
Activități dedicate Zilei Poliție Române se vor organiza și în Baia Mare în 25 martie, iar în 26 martie se vor încheia toate activitățile dedicate acestei zile cu un bal al polițiștilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.