ACCENT PE CURĂȚENIE: 150 de coșuri de gunoi noi vor fi amplasate în Sighet, pe lângă cele deja existente

ACCENT PE CURĂȚENIE: 150 de coșuri de gunoi noi vor fi amplasate în Sighet, pe lângă cele deja existente

 150 de coşuri de gunoi urmează să fie amplasate în Sighet, pe lângă cele existente, care au fost recondiţionate. Acţiunea se desfăşoară an de an la început de primăvară, iar comparativ cu anul trecut, numărul coşurilor de gunoi achiziţionate a fost dublu, spre a asigura un oraş mai curat.

Serviciul Public de Gospodărire Urbana a început deja aceste lucrări. În primă fază au fost recondiţionate coşurile existente, iar mai apoi s-a început amplasarea celor noi. Asemenea îmbunătăţiri se aduc nu numai pe arterele principale, acolo unde numărul trecătorilor este mai mare, ci şi în cartiere sau pe celelalte străzi din oraş.
„Noi procedăm în felul următor: parţial se schimbă, cele schimbate se recondiţionează, adică se vopsesc, se sudează fundul şi se îndreaptă şi pe urmă le amplasăm din nou în oraş. Există zone care chiar necesită coşuri de gunoi, fie pentru că cele existente au fost vandalizate, fie că e nevoie de mai multe. Le schimbăm în principal pe zona centrală, dar şi pe celelelalte străzi mai intens circulate, cum ar fi zona gării”, explică Vasile Oniţa, reprezentantul Serviciului Public de Gospodărire Urbana. 
De anul acesta, municipiul Sighetu Marmaţiei va avea cu 150 de coşuri de gunoi mai mult. Parte dintre ele au fost amplasate în apropierea instituţiilor din oraş, acolo unde circulă mai mulţi cetăţeni, iar celelalte în zonele în care numărul celor existente era mic şi nu făceau faţă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.