VIDEO | SOS Bambini România organizează o colectă de șosete și lenjerie intimă pentru copiii din sistemul instituționalizat

Să-l ajutăm împreună pe Moș Nicolae să aducă copiilor din casele de tip familial din Sighet o bucurie, în prag de sărbători. SOS Bambini România organizează o colectă de șosete și lenjerie intimă pentru copiii din sistemul instituționalizat, la care sunt invitați să ia parte toți cei care au disponibilitatea să dea o mână de ajutor

Se apropie sărbătorile de iarnă. SOS Bambini s-a gândit din timp la o acțiune menită să aducă un dar copiilor din sistemul instituționalizat.

Ne-am propus să continuăm anul acesta tradiția începută anul trecut de Moș Nicolae, în cadrul căreia am organizat o campanie de colectă de șosete și lenjerie intimă pentru  copiii din casele de tip familial din Sighetu Marmaiei. Sunt produse consmable de care ai au nevoie. E un mic gest din partea sighetenilor pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie. Nu vom reuși să organizăm în acest an o petrecere pentru copii, așa cum am făcut în alți ani, din cauza pandemiei de covid, dar putem să-i asigurăm pe toți cei implicați în campanie că lucurile vor ajunge la copii, vom încerca să le facem această perioadă mai ușor de suportat și le vom crea o bucurie. Le vom duce și dulciuri și fructe”, spune Camelia Peșek, coordonator proiecte la SOS Bambini, filiala Sighet..

Sighetenii care au posibilitatea să achiziționee aceste produse care fac obiectul campaniei, șosete și lenjerie intimă pentru copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani. pot contacta membrii organizației SOS Bambini la numărele de telefon afișate pe pagina de facebook pentru a putea oferi aceste produse copiilor care au nevoie.

Numere de contact: Pesek Camelia- Sighet 0745192998

Norina Peter-Cluj 0723659118

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.