VIDEO | Sorina Pintea și-a dat demisia din funcția de manager al Spitalului de Urgență „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, și-a dat marți demisia din funcția de manager al Spitalului de Urgență „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. Pintea este judecată penal într-un dosar de corupție.

Tot ieri liderii PSD au suspendat-o din partid pe Sorina Pintea, arestată preventiv, pentru 30 de zile, fiind suspectată că a luat mită.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea a fost scoasă, marți, din arest și a fost dusă la policlinica MAI, pentru a i se face un control neurologic. După o oră și jumătate, Sorina Pintea a părăsit în lacrimi spitalul.

Surse medicale spun că Pintea se simte foartă rău. De mai multe zile, fostul ministru al Sănătății nu a putut să mănânce.

Sorina Pintea este suspectată că a luat de mită 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract. Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.