VIDEO | Ciprian are nevoie de ajutorul nostru

Un copil de 7 ani din Sighetu Marmației care a rămas fără mamă iar de tatăl lui nu mai știe nimic are nevoie de ajutorul nostru. Copilul a rămas în grija bunicilor care fac eforturi mari să îi asigure nepotului cele necesare. Adriana Vescan, directorul Liceului Tehnologic Marmația, a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru Ciprian.

În susținerea acestui caz s-au alăturat mai multe instituții din oraș dar și un număr mare de elevi, părinți și profesori.

”Liceul Tehnologic Marmația continuă proiectul Ajută-ți aproapele. De data aceasta ne-am concentrat pe un copilaș de 7 ani, orfan care are nevoie de haine, jucării, orice alimente neprisabile. La sediul Liceului Tehnologic Marmația colectăm astfel de produse și s-a deschis un cont pe numele bunicului unde se virează sume de bani. Încurajăm cetățenii să se mobilizeze și de data aceasta și mă bucur să am din nou alături copii care aleg să facă voluntariat pentru a ajuta acest copil. Mama lui a murit în luna februarie, viața nu a fost foarte generoasă cu acest copil și cu mama lui și atunci am zis că vom merge pe o susținere constantă a acestui copil, nu doar o săptămâmnă sau două”, a precizat Adriana Vescan, director Liceul Tehnologic Marmația.

Donațiile se pot face zilnic la Liceul Tehnologic Marmația între orele 09:00-14:00 sau în contul deschis pe numele Trufan Vasile.

Euro-RO08BTRLEURCRT0543742201

Lei-RO58BTRLRONCRT0543742201

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.