Societatea Berg Gaz anunță clienții că de sărbători funcționează după un program special

Societatea Berg Gaz anunță clienții că de sărbători funcționează după un program special. Pentru această perioadă angajații societății vin și cu o serie de recomandări pentru a se evita incidentele neplăcute.

 Societatea Berg Gaz anunță clienții că în zilele de 1-2 ianuarie nu se lucrează.  În ziua de 3 ianuarie, caseria este deschisă între orele 8:00 și 13:00. În zilele de 3-4 ianuarie, ca recuperare pentru ziua de 27 decembrie, se vor citi contoarele. În perioada 30-31 decembrie, respectiv 1-5 ianuarie, angajații Berg Gaz asigură servicii permanente prin Echipa de intervenție și reclamații cu program permanent . Pentru orice sesizare, reclamațiile pot fi făcute la telefoanele 0262 31 0000, telefon taxabil și la tel verde 0800800581.

Societatea de furnizare a gazului metan aduce recomandă cliențilo să nu plece de acasă lâsînd focul aprins și să nu doarmă în încăperi unde funcționează aparate cu flacăra liberă. Dacă simțiți miros de gaz, nu umblați cu foc și nu manevrați aparatele și întrerupătoarele electrice și sunați din exteriorul imobilului la numerele de telefon pentru sosirea echipei de intervenție.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.