Campanie de recrutare pentru a urma o carieră militară

Dacă îți dorești o carieră militară, trebuie să știi că în această perioadă la nivelul județului Maramureș se derulează o campanie de recrutare pentru băieți și fete. Acțiunea este susținută de Centrului Militar Județean Maramureș.

Biroul de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Maramureș derulează în această perioadă o campanie de recrutare a candidaților băieți și fete de pe raza județului Maramureș pentru instituțiile militare de învățământ, vorbim aici despre Colegile Militare Județene, Academiile Militare și Școlilor Militare de Maiștri și Subofițeri.

”Termenele de înscriere sunt foarte strânse, astfel pentru Colegiile Naționale Militare termenul maxim de înscriere este 31 ianuarie, 2020. Iar pentru Academiile Militare și Școlile Militare de Maiștri și Subofițeri, termenul este de 14 februarie, 2020. După perioada de înscriere urmează o perioadă de selecție aptitudinală, la Centrul Zonal de Selecție Orientare din Câmpulung Moldovenesc unde județul Maramureș este arondat. Candidații vor susține probe psihologice și probe sportive”

Cei care sunt declarați admiși în urma acestor probe de selecție, urmează să efectueze o vizită medicală, la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Cei care-și doresc o carieră militară trebuie să se adreseze Biroului de Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Maramureș situat pe strada Turnului, nr 1 din Baia Mare sau la numărul de telefon 0262 211 086.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.