Societatea Academica Gheorghe I. Bratianu, filiala Sighet, organizeaza sambata, 28 mai, a IV-a editie a simpozionului “Memoria Bratienilor"

Societatea Academica Gheorghe I. Bratianu, filiala Sighet, organizeaza sambata, 28 mai,  a IV-a editie a simpozionului “Memoria Bratienilor"

    Societatea Academica Gheorghe I. Bratianu, filiala Sighet, organizeaza sambata, 28 mai,  a IV-a editie a simpozionului “Memoria Bratienilor”. Ca in fiecare an la aceasta manifestare sunt asteptati sa participe oameni de seama ai municipiului Sighetu Marmatiei, istorici, oameni de cultura, elevi si profesori.   
    Simpozionul se va desfasura in sala de conferinte a Muzeului Memorial si va debuta la ora 10:00. Programul evenimentului cuprinde un concurs de istorie adresat liceenilor, lansarea celui de -al doilea numar al revistei ,,Caietele Bratianu “ precum si o sesiune de comunicari sustinuta de profesorul universitar dr. Corneliu Padurean.
    Manifestarea de maine se va incheia ca in fiecare an cu un moment religios si depuneri de coroane la Troita Bratienilor din Cimitirul Saracilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.