ŞOCANT: Doi soți și copilul lor au fost găsiți morți într-o garsonieră

ŞOCANT: Doi soți și copilul lor au fost găsiți morți într-o garsonieră

Vecinii au fost cei care au dat alarma după ce nu i-a mai văzut nimeni de aproape 2 săptămâni pe Marius și Mariana și copilul lor de 4 ani care locuiau în blocul 2 de pe strada Parcului. În plus, au simțit și un puternic miros venind din camera de la etajul trei, acolo unde locuiau. Au sunat la numărul de urgență 112, iar pompierii și polițiștii s-au deplasat la fața locului. I-au găsit pe toți trei morți. Vecinii spun că mirosul era îngrozitor și că focul la aragaz era aprins, iar în cameră era o căldură foarte mare.

„Înainte să se mute ei aici, am locuit împreună în curte pe Negoiu, trei- patru ani am locuit împreună și nu i-am  mai văzut, nu i-am văzut la baie, nu i-am văzut pe hol și astăzi deja am  intrat în panică, simțeam că miroase ceva, dar am crezut că e de la canalizare. Astăzi a venit băiatul meu și mi-a spus că a fost o vecină și e alarmată că miroase urât de la ușa lor. Când am auzit, am zis clar că e ceva, de la fabrică l-au sunat colegii încontinuu și au zis că nu răspunde, băiețelul nu a fost la grădiniță și am zis că e ceva.  Inițial am zis că sunt la țară, că ei mai plecau la țară cu copilul, în Lovnic la mama ei. Atunci am sunat-o pe mătușa lor, mi-e prietenă și i-am spus să vină până aici că nu știm ce e cu Marius, miroase urât la ușa lui și s-a alarmat lumea. A venit ea imediat și a sunat la poliție și asta a fost tot. Am fost acolo când au spart ușa, dar nu am putut să stăm pentru că miroase foarte urât. Erau în pat și focul la aragaz ardea. Nu știm de ce pentru că avea convector, dar nu știm de ce nu i-a dat drumul“, a spus o vecină.
Bărbatul avea 40 de ani, femeia 43 iar copilul 4 ani.
Criminaliștii au ajuns la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza decesului celor trei membrii ai familiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.