SLIMM a marcat festivitatea  de pensionare a 127 de cadre didactice

Sindicatul Liber din Învățământ Maramureș (SLIMM) a organizat astăzi, 19 octombrie, tradiționale festivitate anuală de pensionare pentru cadrele didactice care au dedicat ani întregi slujirii educației și formării elevilor din județul nostru.

În cadrul acestui eveniment deosebit, a fost sărbătorită pensionarea a 127 de membri de sindicat, marcând astfel angajamentul și devotamentul lor față de învățământul preuniversitar.

Prof. Ioana Petreus, președintele SLIMM, a exprimat recunoștința și aprecierea față de acești membri deosebiți ai comunității educaționale.

Această festivitate de pensionare a fost o ocazie deosebită pentru a onora munca și dedicația acestor cadre didactice remarcabile. Acești profesioniști au influențat viețile multor elevi și au adus contribuții semnificative la dezvoltarea sistemului educațional din Maramureș. Îi felicităm pentru carierele lor excepționale și le dorim o pensie fericită și plină de realizări personale„, a declarat prof. Ioana Petreuș.

Festivitatea de pensionare din acest an a avut loc la Complexul Athos, în Baia Mare, continuând astfel o tradiție începută în 2006, de prof. Rodica Benga. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 50 de cadre didactice care au ajuns la această etapă importantă din viața lor.

De asemenea, festivitatea de pensionare a avut onoarea să primească în rândurile sale și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, precum și membri ai Asociației Pensionarilor din Învățământ Maramureș.

Această prezență a adăugat o notă de importanță și recunoaștere a contribuției semnificative a cadrelor didactice la dezvoltarea educației în județul Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.