Admitere la școlile de subofițeri jandarmi, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Pintea Viteazul” Maramureş recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituțiile de învățământ, pe locurile destinate formării inițiale cadrelor militare ale Jandarmeriei Române, pentru sesiunea de admitere octombrie 2023- februarie 2024. Anul acesta s-au scos la concurs 350 locuri la Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani  și 350 locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Probele de concurs pentru admiterea în unitățile de învățământ sunt proba de evaluare a cunoștințelor și proba de evaluare a performanței fizice.

Cererile completate se trimit exclusiv online, până pe 5 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de email: resurse.umane@jandarmeriamaramures.ro.

Tematica, bibliografia, criteriile complete de recrutare și calendarul concursului de admitere sunt disponibile pe paginile oficiale de internet ale instituțiilor implicate în procesul de recrutare:

www.scoaladragasani.ro/anunt-admitere-2023/

www.jandarmeriafalticeni.ro/admitere/inscriere/.

Dosarele de recrutare ale candidaţilor se depun până la data de 28 noiembrie 2023 și trebuie să conţină următoarele documente: cererea de înscriere şi curriculum vitae- model comun european; copii ale documentelor care atestă nivelul şi specializarea studiilor, certificate pentru conformitate cu originalul de către lucrătorul de resurse umane care efectuează recrutarea (se acceptă și copie legalizată).

Pentru vizualizarea integrală a anunțului de admitere și pentru informații suplimentare, accesați site-ul nostru https://www.jandarmeriamaramures.ro/ sau sunați la numărul de telefon 0262/277779, interior 24557 sau 24535.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.