VIDEO | Simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a a continuat azi cu proba la alegere a profilului şi specializării

Simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a a continuat azi cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Elevii au susținut azi proba la alegere a profilului şi specializării în cadrul simulărilor examenului de abcalaureat. Joi va avea loc simularea probei la limba şi literatura maternă, care va fi susţinută de elevii din partea minorităţilor naţionale.
Luni a fost testul la limba şi literatura română, iar marţi, proba obligatorie a profilului.
Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a viii-a va începe pe 29 martie, cu limba şi literatura română. pe 30 martie va avea loc simularea la matematică, iar ziua următoare – proba la limba şi literatura maternă.
Elevii din zonele carantinate se vor putea deplasa la unităţile de învăţământ la care învaţă din afara localităţii carantinate pentru a participa la simularea examenelor naţionale, potrivit unei adrese a şefului departamentului pentru situaţii de urgenţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.