Simpozion la liceul "TARAS SEVCENKO" în perioada 2 – 6 mai

Simpozion la liceul "TARAS SEVCENKO" în perioada 2 – 6 mai

In perioada 2-6 mai liceul „Taras Şevcenko” gazduiste simpozionul si concursul national„Obiceiuri şi tradiţii de Paşte la români şi  la minorităţile naţionale din România”.   Sarcina revenita juriului de a desemna castigatorii nu a fost una usoara.
In perioada 2-6 mai 2011 Liceul „Taras Şevcenko” gazduieste simpozionul si concursul national „Obiceiuri şi tradiţii de Paşte la români şi  la minorităţile naţionale din România”.   Proiectul este organizat in parteneriat cu Inspectoratul  Şcolar  Maramureş, Casa Corpului  Didactic Maramureş, Uniunea Ucrainenilor din România-Filiala Maramureş. Manifestarea se adresează elevilor din ciclul gimnazial şi liceal şi cadrelor didactice  care manifestă interes pentru păstrarea şi valorificarea obiceiurilor şi tradiţiilor.
Activitatile simpozionului cuprind doua sectiuni una pentru profesori si una pentru elevi. In realizarea acestui simpozion s-au implicat o buna parte din profesorii Liceului „Taras Şevcenko”. Sarcina juriului de a desemna castigatorii nu a fost una usoara, deoarece toate lucrarile au fost foarte bune.
Copiii  care au avut lucrari castigatoare au fost  premiati cu diplome de participare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.