Sighetu Marmaţiei: Ţigări de contrabandă confiscate

Sighetu Marmaţiei: Ţigări de contrabandă confiscate
Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Valea Vişeului – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 12.300 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 100.000 lei.
In data de 13 iunie a.c., la nivelul Sectorului PF Valea Vişeului, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 19.20 o patrulă a poliţiei de frontieră a surprins într-o zonă muntoasă împădurită, o persoană care transporta de la frontiera de stat spre interior mai multe colete voluminoase.
Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a bărbatului moment în care acesta a abandonat coletele reuşind să fugă.
La cercetarea terenului au fost descoperite 27 colete învelite în folie de culoare neagră ce conţineau cantitatea de 12.300 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 100.000 lei.
În prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.