Sighetu Marmaţiei: Țigări ascunse în microbuz

Sighetu Marmaţiei: Țigări ascunse în microbuz

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei împreună cu lucrătorii vamali au descoperit în maşina unui cetăţean ucrainean  peste 3.830 pachete de ţigări ce erau ascunse într-un locaş special amenajat.
În  ziua  de 15.06.2012,  la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară,  conducând  un microbuz  marca „ Mercedes Benz”, cetăţeanul ucrainean Andrii K.,  în vârstă de 34 de ani. 
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra persoanei şi  mijlocului de transport in urma căruia s-au  descoperit, ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate, un număr de 3.830 pachete de ţigări, de diferite mărci,  de provenienţă ucraineană. 
Ţigările în valoare de 4.700 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către autoritatea vamala, care a sancţionat contravenţional şoferul cu amendă în valoare de 10.000 lei.
Autoturismul  marca „Mercedes Benz”,  cu valoare în vamă de 22.000  lei, a fost reţinut în vederea confiscării, deoarece ţigările erau ascunse în locaşuri special amenajate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.