Sighetu Marmaţiei: Semaforul..test de rezistenţă la stres

Sighetu Marmaţiei: Semaforul..test de rezistenţă la stres

Cu un an in urma s-a luat masura introducerii semafoarelor in zonele cel mai intens circulate din Sighetu Marmatiei, pentru a fluidiza circulaţia rutieră si pietonală pe raza municipiului. Cand vine vorba insa despre eficienta acestora, sighetenii se impart in doua tabere, foarte multumiti sau….foarte nemultumiti.
Semafoarele instalate cate doua pe fiecare sens, sunt atat pentru conducatorii auto cat si pentru pietoni, acestia din urma fiind nevoiti sa utilizeze butonul amplasat pe stalpul semaforului pentru a schimba culoarea acestuia. Desi sistemul de fluidizare a traficului este unul foarte modern, dotat fiind cu un cititor de trafic, astfel ca sunt corelate toate semafoarele din oras pe culoare verde, se pare ca stresati de timp, multi pietoni nu au rabdare sa astepte aparitia culorii verzi.
Nici soferii nu par a fi toti pe aceeasi lungime de unda atunci cand vine vorba despre eficienta semafoarelor.
Semafoarele sighetene vor trece inca un test al eficientei lor, incepand cu luna august cand se intorc acasa cei plecati la munca in strainatate, iar traficul rutier in municipiul nostru va putea fi comparat cu cel al marilor orase.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.