VIDEO | Sighetu Marmației, gazda Turneului 4 al Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia A2 Vest

Turneul 4 al Campionatului Național de Volei Feminin, Divizia A2 Vest are loc zilele acestea la Sighetu Marmației, în perioada 29 -31ianuarie, în sala de sport a Liceului Tehnologic ”Forestier”La acest turneu vor participa patru echipe, CSM Sighetu Marmației, CSM Timișoara, CSU Politehnica Timișoara și CSU Oradea.

Campionatul din acest an se desfășoară sub formă de turnee, tur-retur.Turneul de la Sighet este cel cu numărul IV. La fiecare turneu, în condițiile de restricții impuse de pandemie, două echipe din cele șase, din fiecare grupă, lipsesc. La Turneul IV, nu sunt prezente echipele de la Craiova și Turda, iar echipa din Sighet, va sta o tură, la turneul cu numărul VI. Sportivele de la CSM Sighet au obținut două victorii în campionat și se situează pe locul patru în grupa de șase. Fetele sunt motivate, fiind vorba de meciuri disputate pe teren propriu. Echipa de la CSM Sighet este formată dintr-un efectiv de sportive, 100% din Sighet, fără alte achiziții din exterior, antrenate de Attila Zoltan.

Meciurile se vor disputa fără spectatori, fiind admis un maxim de 40 de persoane în sală, majoritatea fiind persoane din staff-ul de organizatori, membri ai loturilor de sportivi, presă și asistență medicală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.