VIDEO | SIGHETU MARMAȚIEI: Bărbat împușcat mortal la vânătoare

Incident grav în Sighetu Marmației. Un bărbat a fost împușcat în timp ce se afla la o partidă de vânătoare. Din păcate în urma leziunilor suferite victima a decedat înainte ca echipajele de salvare să poată interveni.

Azi la ora 07.25, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat de către un bărbat de 66 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla la vânătoare si-a împușcat accidental colegul, în vârstă de 71 de ani.

” Apelantul a comunicat colegilor de la 112 ca în zona „La Lopeți” din Sighet, se află un barbat care era la o partidă de vânătoare, împușcat cu multiple plagi, instabil și cu semne vitale extrem de slabe. Accesul la accidentat, pe o porțiune de mai bine de 3 km si jumatate s-a putut face doar cu autoutilitare 4×4. Având în vedere situația accidentatului comunicată de apelant s-a solicitat sprijin aero de la baza Târgu Mures” au precizat reprezentanții Salvamont Maramureș.

” În urma leziunilor suferite victima a decedat înainte ca echipajele de salvare să poată interveni. Din verificările efectuate până în acest moment, polițiștii au constatat faptul că cei doi bărbați se aflau la vânătoare în locul numit „La Lopeți” din municipiul Sighetu Marmației, fără a deține autorizație în acest sens. Bărbatul de 66 de ani este deținător legal de arme și muniții de vânătoare”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.