VIDEO | Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, infectat cu COVID-19

După primarul municipiului Sighetu Marmației, un alt membru PSD este infectat cu noul coronavirus, este vorba despre Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș și președinte în funcție al Consiliului Județean Maramureș

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș acesta a purtat mască de protecție și a respectat măsurile și normele sanitare stabilite de  specialiști, lucru contrazis însă de ultimele postări de pe facebook ale acestuia.

”Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile ”rămân pozitiv”. Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare.Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins ca vom ieși mai întăriți și din această provocare” a scris pe un site de socializare Gabriel Zetea, președinte în funcție al Consiliului Județean Maramureș.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru CJSU reamintește cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.