Sighetenii privaţi de reduceri de preţ

Sighetenii privaţi de reduceri de preţ

Deşi mai sunt doar două săptămâni până la sfârşitul sezonului de reduceri, în municipiul nostru doar doi administratori de magazine au anunţat serviciul Comercial din Sighet că vor aplica reduceri la diverse produse vandabile. Se pare că numărul redus de comercianţi care apelează la acesta modalitatea de a scăpa de marfă, se explică prin lipsa de interes.

Sezonul reducerilor se apropie de sfârşit, astfel încât până la data de 15 aprilie sighetenii mai pot cumpăra produse cu preţ redus din magazinele din Sighet… asta în cazul în care comercianţii aplica aceste reduceri. Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al primăriei Sighet, Pralea Spiridon, pentru acest sezon au fost anunţate doar două cereri pentru aplicare de reduceri, iar un singur agent comercial a aplicat reduceri de preţ pentru lichidare de stoc. Singura explicaţie plauzibilă pe care o găsim pentru acest număr mic de reduceri, este lipsă de interes din partea comercianţilor. 
Perioada de reduceri pentru acest sezon a început în 15 ianuarie şi se va încheia la 15 aprilie, iar reducerile pornesc de la 20%, dar pot ajunge şi până la 70 de procente.
Putem concluziona că patronii prefera să scape de marfă care se trece mai greu prin promoţiile oferite. Avantajul promoţiilor îl constituie faptul că se pot aplica pe tot parcursul anului. În acest context sighetenii nu au altă alternativă decât să cumpere produse la preţ redus din… alte oraşe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.