Sighetean prins la furat de lemne

Sighetean prins la furat de lemne

Un sighetean a fost prins la furat de lemne în zona localităţii Săpânţa.În baza planului comun de acţiune dintre Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Pintea Viteazul” Maramureş şi Direcţia Silvică Maramureş, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice „Scutul Pădurii 2011”, jandarmii maramureşeni în cooperare cu reprezentanţii Ocolului Silvic Sighetu Marmaţiei, au desfăşurat o acţiune, pe traseul Baia Mare – Mara – Colibi şi Săpînţa. A fost surprins Mihai O. de 42 ani, din Sighetu Marmaţiei, ca fiind susceptibil de săvârşirea infracţiuni de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.
În data de 22.11.2011, în jurul orei 11:00, acesta s-a deplasat cu tractorul în locul numit „Cioatele lui Şter”, în pădurea aparţinând O.S. Sighetu Marmaţiei, de unde a tăiat doi arbori de esenţă fag, nemarcaţi, pe care i-a fasonat şi i-a încărcat în remorca de după tractor, moment în care a fost surprins de către jandarmi. 
Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor..

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.