SIGHET: Vara este anotimpul preferat al tinerilor care aleg să se căsătorească

SIGHET: Vara este anotimpul preferat al tinerilor care aleg să se căsătorească

Nunta şi legămintele care ne leagă pe viaţă pare să fie pentru mulţi dintre noi printre momentele cele mai fericite în viaţă. Cei care se hotărăsc să se căsătorească vor ca evenimentul să fie de neuitat şi atunci aleg ce cred ei de cuviinţă că e mai bine pentru ei. Pornind de la flori, rochie de mireasă, costum de mire, verighete sau locaţie totul trebuie să fie perfect. Detaliile fac însă diferenţa, iar oferta de pe piaţa sigheteană este din ce în ce mai variată în acest sens.

    Pentru că e o zi specială în viaţa fiecarui cuplu, totul trebuie să fie organizat perfect şi cât mai în detaliu. Invitaţiile, rochia, costumul, florile, aranjamentul sălii sunt doar câteva dintre detaliile care fac o nunta desebită. Miresele se gândesc în primul rând la rochia pe are o vor purta, astfel că o achiziţionează şi cu câteva luni înainte. Dacă unele au dare de mână şi nu se uită la bani atunci când cumpără o rochie, altele preferă să apeleze la o croitoreasă pentru a-şi impune propriul stil. Indiferent care e opţiunea fiecăreia, banii cu care se achiziţionează o rochie nu sunt puţini.
        Miresele mai pretenţioase sau cele care ţin la eticheta unui produs ajung să plătească pentru o rochie chiar şi sute sau mii de euro. Nici costumele domnilor nu sunt lăsate mai prejos. Magazinele de profil din oraş fiind la curent cu ultimele noutăţi în domeniu atunci câd vine vorba despre nunţi.
    Inelele de logodnă şi verighetele sunt un element important când este vorba despre legăminte. Fie că tinerii preferă aurul alb sau galben, toţi vor să fie cât mai speciale. Majoritatea optează pentru gravarea lor, fie cu numele pertenerului fie cu data nunţii.
    Ceea ce face ca o nuntă să fie cât mai deosebită sunt desigur detaliile. Magazinele de profil, tot mai numeroase şi în Sighetu Marmaţiei sunt deja dotate cu tot ceea ce înseamnă organizarea unei nunţi de la A la Z. Pentru cei care vor sa scape de un drum în plus, agenţiile de nunţi le oferă aproape totul de la invitaţii, aranjamente florale, decoruri pentru sală, până la sonorizare. Avantajul pentru clienţi este faptul că pot beneficia şi de anumite reduceri în acest sens.
    Restaurantele sunt şi ele deja programate pentru a organiza nunţi şi cu un an inainte. Asta deoarece sunt foarte căutate pentru serviciile pe care le oferă. Şi pentru că afară este vreme frumoasă şi căldurosă, tot mai multe cupluri aleg să-şi organizeze nunta în acest sezon, lunile de vară fiind foarte aglomerate din acest punct de vedere.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.